Speciális és tartós hőálló habarcs

hőálló habarcs

Categories :

Ha az otthonát egy hangulatos kandallóval fűti, akkor minden bizonnyal érdeklődik a minőségi alkotóelemek iránt is. A szellőzőrács a gyakorlati értéken kívül, az egész belső tér részét képezi. A termék változatainak megvásárlásakor figyelembe kell vennie az anyagot, a színt és az alakot, hogy harmonikusan illeszkedjen a szoba stílusához. A kandalloepites.hu online áruházban ezekből széles választék érhető el, megfizethető áron. A weboldalunk látogatóinak figyelmébe a megszokott és ismerős téglalap vagy négyzet alakú modelleken kívül, kerek, ovális és nem hagyományos formájú szellőzőrácsokat is kínálunk.

Nálunk könnyen kiválaszthatja azt a terméket, ami a funkcionalitásán kívül, az esztétikai szempontoknak és a más elemekkel való kombinációnak is megfelel. A biztonságos üzemeltetés érdekében az ilyen típusú gyártmányok kizárólag kiváló minőségű tűzálló fémből készülnek. A speciális készítmények további alkalmazása jelentősen növeli a szellőzőrács korróziónak és megemelt hőmérsékletnek ellenálló képességét. A kiváló minőségű keverékek használata nagy jelentőséggel bír a kandallók építésénél. A felhasznált hőálló habarcs közvetlenül befolyásolja a kandalló megbízhatóságát és tartósságát. Az ilyen anyagot a magas hőmérsékletnek való jó ellenállás jellemzi. Száradás közben megtartja a kémiai tulajdonságait és szerkezetét, ennek köszönhetően nem fordul elő visszafordíthatatlan deformáció. A kész keverékek alkalmazása során azonban bizonyos szabályokat be kell tartani. A keverést csak erre a célra szolgáló keverő berendezéssel lehet elvégezni. Miután a hőálló habarcs megszilárdult, nem szabad újra keverni.

Az elkészített mennyiségét 60 percen belül fel kell használni. A kandalló telepítésekor a környezeti hőmérsékletnek legalább 10 C foknak kell lennie. Tilos az elkészült kandallóban a beszerelés befejezése után 3 nappal hamarabb begyújtani. Ennek oka az a tény, hogy a hőálló habarcs összetétele olyan anyagokat tartalmaz, amelyek késleltetik az oldat száradását és ennek megfelelően kizárják az illesztések megrepedésének lehetőségét.