Gyakran elengedhetetlen a 20 lábas konténer

20 lábas konténer

Categories :

Nagyobb építkezések során, főleg az építőiparban gyakran van szükség különféle tároló eszközökre és konténerekre. Sokszor a szakemberek a 20 lábas konténer mellett döntenek, ami érthető is, hiszen ez maximálisan ki tudja szolgálni az igényeket. Mit is kell erről tudni?

Nos, a méreteket tekintve a 20 lábas konténer hossza 6 méter, a magassága 2,5, illetve a szélessége 2,4 m. Ennél a terméknél több fajta kategória létezik. Népszerű manapság az A kategóriába tartozó modell, amelyik kibérelhető a kontenerberles.hu weboldalon is megtalálható cégtől.

Mit kell erről tudni? Ennél a típusnál az oldalfalak kívül-belül jó állapotban vannak, korróziómentesek, kisebb rozsdafoltok és horpadások előfordulhatnak. Nagy előnye viszont, hogy a padlózata tökéletes állapotban van, tehát tiszta és foltmentes.

A 20 lábas konténer esetében adott az easy/relative easy to open & close megoldás, aminek köszönhetően az összes ajtó gondmentesen nyitható és zárható. Sőt, a keretszerkezet is jó állapotú, korróziómentes.

A CSC legfeljebb 30 hónappal újítható fel. Az A kategóriába tartozó 20 lábas konténer változatok igazán jó állapotban vannak, ezért ezeket sokan keresik. A konténer szél- és vízálló, és ezt az állapotát még hosszú ideig képes megőrizni javítás nélkül.

Remek választás a zuhany konténer is

Sok esetben azonban nem efféle berendezés kell. Rengetegszer a zuhany konténer tudja megadni azt, amire épp szükség van. Mikor is válhat ez be? Nos, különféle rendezvényeken, fesztiválokon, de akár gyárakban és építkezéseken is hasznos lehet.

A fent említett cég évek óta foglalkozik a különféle konténerek forgalmazásával, ezért elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, a klienseknek épp mikor mire van szükségük. A zuhany konténer mellett szól, hogy ez vegyszerek helyett, vízöblítéssel működik. A rugalmas moduláris felépítésnek köszönhetően a szaniterkonténerek tetszőlegesen bővíthetők, illetve irodakonténerekkel is kombinálhatók.

Ezért is annyira felkapottak manapság. A zuhany konténer számos pozitívummal bír. Nagy előnye, hogy a bérlést követően egyből használható, illetve, hogy garantált a teljes, komfortos felszereltség, és tiszta vízzel történő öblítés is a vegyi anyagok helyett.