Amikor kell egy jó szállás a Mátrában

szállás a Mátrában

Categories :

Varázslatos évszak az ősz és talán a legszebb mégis a hegyekben, ahol nem lehet betelni a színes levelekkel borított domboldalak, fák mesés látványával. Viszont egyetlen nap alatt nem tudunk mindent végignézni, ezért jól jön a szállás a Mátrában.

A Kétkerék Vendégház minden kényelmet biztosít a vendégeinek. Innen esténként hallható a szarvasok különleges szeptemberi bőgése is. Reggelit, ebédet és vacsorát szintén biztosítanak, így a kirándulóknak erre sem lesz gondjuk. Állandó programlehetőségeket is kínál ez a szállás a Mátrában, amelyek közül meg kell említeni a KÉK túrát, de érdekes és gyönyörű látnivalók megtekintésére szintén van sansz.

Élményekben dús program például a Parádsasvári üvegfújó és kristálycsiszoló manufaktúrák meglátogatása. Megnézhető a Cifra Istálló kocsimúzeum is, valamint a szépséges Ilona-vízesés. Pár szép napra az Öné lehet ez a szállás a Mátrában, ennek érdekében kérjen árajánlatot a ketkerekvendeghaz.hu weboldalon keresztül! Látogasson el erre a gyönyörű helyre a családjával!