Mi mindenre lehet jó a beton festék?

beton festék

Categories :
Címkék:

Sokszor szükség van egy megbízható betonfestékre. Ekkor csakis a Valmor szemcsés lábazat- és beton festék jöhet szóba. Ennek abban rejlik a hatalmas előnye, hogy kül- és beltéren is remekül lehet alkalmazni. A kopásálló, olaj- és időjárásálló termék főleg olyan felületeknél vethető be, ahol a cél a csúszós jelleg megszüntetése és/vagy a tartós, dekoratív felületek kialakítása.

Gondolni kell itt a jelölő vonalak, vakvezetők, falfelületek, oszlopok, lépcsők, műhelyek, járdák, lábazatok, kerítések, betonfalazó elemek megannyi fajtájára. Világos hát, hogy ez a fajta beton festék temérdek helyen használható. Az alkalmazási területeinek listája kiterjed a homlokzatdíszítő elemek kérgesítésére, de használni lehet ezt még a homlokzatokon hengerezhető vakolatként is.

A beton festék nagyon jól ellenáll az átlagos, lakossági terhelésből adódó igénybevételeknek. A termék nem nedvszívó felületeken tapadóhídként is remekül helytáll. A Valmor produktuma megvehető a felujitaswebaruhaz.hu internetes boltban.