Autóbusz ülés kárpit strapabíró kivitelben

autóbusz ülés kárpit

Categories :

Számos érv szól az autóbusz műbőr mellett. Elsősorban akkor válik előnyünkre az autóbusz ülés kárpit, hogyha egy strapabíró anyagra van szükségünk. Az elnevezés is jól tükrözi, hogy kitűnően bírja a különféle igénybevételt. Nem kopik, nem fakul és egyszerűen tisztántartható.

Pont olyan, mint amilyenre szükség van a tömegközlekedési eszközökön. Ha szabadjára engedjük a fantáziánkat, akkor bizonyára még számos módon felhasználható.

Például az autóbusz ülés kárpit hasznos lehet a kerti bútorok esetében, mivel ellenáll az erős UV sugaraknak és a nedvességet is jól viseli. A könnyű tisztíthatóság ebben az esetben is kiemelten fontos. A terhelés miatt nem kell aggódni, mivel könnyedén elviseli a különböző súlykülönbséget.

Ellentétben más anyagokkal, az autóbusz ülés kárpit a rendszeres igénybevétel ellenére sem kezd el repedezni, még a fokozott mechanikus terhelés hatására sem. Az autóbusz ülés kárpit ülőfelületként és háttámlához egyaránt alkalmazható, mivel mindkét esetben állja a sarat, hosszú időn keresztül.