Autóbusz ülés kárpit strapabíró kivitelben

autóbusz ülés kárpit

Számos érv szól az autóbusz műbőr mellett. Elsősorban akkor válik előnyünkre az autóbusz ülés kárpit, hogyha egy strapabíró anyagra van szükségünk. Az elnevezés is jól tükrözi, hogy kitűnően bírja a különféle igénybevételt. Nem kopik, nem fakul és egyszerűen tisztántartható.

Pont olyan, mint amilyenre szükség van a tömegközlekedési eszközökön. Ha szabadjára engedjük a fantáziánkat, akkor bizonyára még számos módon felhasználható.

Például az autóbusz ülés kárpit hasznos lehet a kerti bútorok esetében, mivel ellenáll az erős UV sugaraknak és a nedvességet is jól viseli. A könnyű tisztíthatóság ebben az esetben is kiemelten fontos. A terhelés miatt nem kell aggódni, mivel könnyedén elviseli a különböző súlykülönbséget.

Ellentétben más anyagokkal, az autóbusz ülés kárpit a rendszeres igénybevétel ellenére sem kezd el repedezni, még a fokozott mechanikus terhelés hatására sem. Az autóbusz ülés kárpit ülőfelületként és háttámlához egyaránt alkalmazható, mivel mindkét esetben állja a sarat, hosszú időn keresztül.