Fog implantátum IHDE technológiával

fog implantátum

Categories :

Az önbizalomhiány roppant komplex jelenség. Sok oka lehet annak, ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, de a hézagos fogsor garantáltan az egyik fő indoka annak, hogy nem merjük megmutatni a valódi énünket. A fog implantátum a modern kor nagyszerű vívmánya.

Amennyiben végleg elhatároztuk magunkat a fog implantátum beültetése mellett, a projekt sikeressége azon múlik majd, hogy melyik szájsebészeti szolgáltatónak szavaztunk bizalmat. Dr. Kelemen Pál és csapata már több éve képviselteti magát a hazai és nemzetközi viszonylatban a szakmában, sikert sikerre halmozva.

A professzionális gárda az úgynevezett IHDE technológiával dolgozik, ami azt jelenti, hogy a beültetett fog implantátum azonnal terhelhetővé válik, amint elhagyjuk a klinikát. A BEMER technikának köszönhetően, a regenerálódási szakasz lerövidül, így a páciensek újra a régi életüket élhetik, a magabiztos, önfeledt mosolygás jegyében. Teljesen mindegy, hogy csupán 1-2 fogról vagy teljes állkapocsról van szó, Kelemen úr csapatára rábízhatjuk magunkat.