Körömágyápoló olaj többféle illatban

körömágyápoló olaj

Categories :

Manikűrözés után tanácsos a körömágyat is ápolni, de akár mindennap elvégezhető, ha szükségét érezzük. A legideálisabb termék erre a célra a körömágyápoló olaj, aminek nagyon sok jó hatása ismert. A legtöbb típus védi és táplálja a körömágyat a kiszáradástól, illetve elősegíti az egészségesebb, erősebb körmök növekedését.

Nem hiányozhat tehát a készletből a körömágyápoló olaj sem. Amennyiben venni szeretne, akkor ajánlott az ekszerem.hu webáruház kínálatát megtekintenie. Több illatban is kapható ebben az online üzletben a termék, van citrom, mangó, ananász, kókusz, frézia, teafa, mandula odorral egyaránt. Antiszeptikus tulajdonsággal rendelkeznek, így eredményesen gátolják a kórokozók szaporodását, ráadásul gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásúak.

Igazán kedvező áron vásárolhatóak meg a webshopból a körömágyápoló olajok, persze egyetlen rendeléssel többet is be lehet szerezni. Aki szép manikűrt, pedikűrt szeretne készíteni magának, annak használnia kell ezt a készítményt! Ugyanakkor a szakemberek sem nélkülözik a körömágyápoló olaj alkalmazását.