Ilyen frizurák születtek ennél a borbély szalonnál

borbély szalon

Categories :
Címkék:

Sokunk megszokja ugyanazt a stílust és nem mer változtatni, mert mi van akkor, hogyha nem áll jól? Nem születik mindenki borbélynak vagy stylist-nak, ezért nem árt néha egy kis segítséget kérni a különféle frizurákkal kapcsolatban. Nem beszélve arról, hogy ugyanazt a haj- vagy szakállformát másként látják a nők, mint a pasik. Neked megfelelne egy ilyen frizura, vagy valami teljesen más stílust választanál az A76-nál?

Bőven van miből válogatni, mert elég vegyes trendek vannak terítéken, ezért mindenki megtalálhatja azt, amivel a legjobban kifejezhetné az egyéniségét, mivel az A76-nál ez már nem egyszerű fodrászatnak, hanem művészetnek számít. A borbély csajok ugyanis segítenek kiválasztani a megfelelő hajstílust. Mert, amilyen jól állhat egy frizura, annyira rossz összhatást is kelthet, hogyha az illetőnek nincsenek meg a megfelelő adottságai. De pontosan mik ezek az adottságok, amik meghatározzák, hogy milyen férfi hajstílus fog jól állni?

Az egyik az arc és fejforma, amiből általában 8 típust különböztetünk meg. A másik pedig nem más, mint a hajtípus, ami értelemszerűen lehet egyenes, göndör, hullámos, ritka, dús stb. Természetesen ezen kívül más is meghatározó lehet a hajstílus kiválasztása során, például az illető életmódja. Aki rendszeresen hivatalos meetingek-en vesz részt, annak jól állhat egy slicked back séró.

Az sem mindegy, hogy reggelente mennyi idő van a frizura tökéletes beállítására. Bizonyos sportok közben sokkal praktikusabb a rövidebb haj, többek között az izzadás miatt. Ez esetben előnyösebb a felnyírt haj. Az A76 minden szempontból egy különleges borbélyszalonnak számít, már csak azért is, mivel egytől-egyig borbély csajok fáradoznak a férfi sérók és szakállak tökéletes belövésén. A klienseket kellemes környezet fogadja, szinte 0 várakozási idővel. De, ha mégis várakozni kell néhány percet, az egy kávé vagy egy ajándék kézműves sör társaságában is megtehető. Az A76 borbélyszalon teljes mértékben kutyabarát, ezért az ebeket is szívesen látják a gazdik társaságában.