Igencsak pozitív véleményeket lehet olvasni az Aviva tornáról

Aviva torná

Categories :
Címkék:

A mai világban az emberek szomjaznak arra, hogy természetes módszerekkel őrizzék meg az egészségüket. A táplálék-kiegészítők és a gyógyszerek elárasztanak minket, viszont a mellékhatásokról kevés szó esik. Nem véletlen érkezett ilyen sok pozitív visszajelzés az Aviva módszerre (forrás: valtozasmuhely.hu). De mégis miért kedvelik ilyen sokan ezt a mozgásformát? Egy olyan felfedezésre invitál, aminek során megismerhetjük a saját testünk működését.

Érthető, hogy ezzel kapcsolatban sokan felvonják a szemöldöküket és azonnal kételkedni kezdenek abban, hogy bármire is jó lenne az Aviva torna. Viszont a szervezetünkben számos olyan folyamat megy végbe nap mint nap, amelyekből pontos következtetések vonhatóak le a szükségleteinkkel kapcsolatban. Ha fejfájás vagy ízületi fájdalom gyötör, esetleg hormonproblémákkal küzdünk, akkor a lazító és beszorító gyakorlatok sokat segíthetnek. Mindennek a kulcsa a rendszeresség, hogy figyeljük miként reagál a szervezetünk az Aviva torna során elvégzett gyakorlatokra.

Nem olyan, mint egy átlagos edzés, mivel ez olyan izomcsoportokat mozgat meg, ami segít beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait. Az tanfolyam során nemcsak a gyakorlatok sajátíthatóak el, hanem megtanít az egészséges életmódra, amibe természetesen a táplálkozás is beletartozik. Megdolgoztatja és serkenti a vérkeringést a „dolgozó zónában“, ami a combközép és a köldök közötti területet jelenti. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott ez a mozgásfajta, aminek fontos szerepe van az öngyógyító folyamatok beindításában. A hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a rengeteg pozitív visszajelzés.

A helyes légzés, táplálkozás és testhasználat során olyan belső elválasztású mirigyeket aktivál, mint a pajzsmirigy, csecsemő vagy az agyalapi mirigy. Sajnos már generációs betegségnek számít a pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, ami rendkívüli nehézségeket okozhat például a babaprojekt során. Az urológiai betegségek szempontjából szintén pozitív visszajelzések érkeztek, mivel a gyakorlatokat végzők körében érezhető enyhülés következett be.