Kiemelt kapacitással rendelkező erdészeti szárzúzó

erdészeti szárzúzó

Categories :

A gyors és alapos munkavégzés egy mezőgazdasági vagy erdészeti területen semmilyen körülmények között nem maradhat el. Mindenképpen gondoskodni kell a zavaró bokorsávok eltávolításáról, hiszen ezt a törvény is előírja több esetben. A kézi irtással szemben, az erdészeti szárzúzó bevetése sokkal gyorsabb és alaposabb munkát eredményez.

A mezőgazdasági vontatókhoz kapcsolható termékkategória több változatából választhatunk pendakft.hu oldalon. Bátran ismerkedjünk meg közelebbről a szerkezetekkel! Itt van máris a FM 620 erdészeti szárzúzó, ami a felső-középosztály egy jeles tagja. 220 és 360 LE között van szükség a meghajtására, tehát ilyen traktorok alkalmasak az üzemeltetésére.

4 db Hardoxból készült ellenkéssel van felvértezve, amelyek hihetetlenül alapos munkát végeznek és még az 50 centiméter átmérőjű farönköket is fel tudják dolgozni apró forgácsokra. Nem lesz többé kidőlt és zavaró akadály az útban, valamint a cserjéktől is könnyedén meg lehet szabadulni az erdészeti szárzúzó segítségével. A modern kor technikai fejlesztései kimondottan nekünk lettek létrehozva. Használjuk azokat bizalommal!