Az azonnal terhelhető implantátum rendkívűl tartós

azonnal terhelhető implantátum

Categories :

Az emberek szeretik a nívós termékeket és aki teheti az szívesebben választja a biztosat több pénzért, mint a silány minőséget olcsóbban. Ez az állítás főleg akkor igaz, amikor az egészségről van szó. Az azonnal terhelhető implantátum értéke megfizethető kategóriába tartozik, de persze ezt mindenki maga kell eldöntse.

A kezelés összege attól is függ, hogy hány darabot kell beépíteni ebből a speciális elemből.A Relax Dental Center kedvezőbb árú azonnal terhelhető implantátum csomagot kínál az ügyfeleknek, ezzel pedig akár 45%-kal olcsóbban is hozzá lehet jutni az eredeti árhoz képest. A teljes állcsont helyrehozható ezzel a nagyszerű ajánlattal, ami a következőket tartalmazza: konzultáció, tervezés, rossz fogak eltávolítása, sebellátás, 2 darab CT felvétel és ugyanannyi panoráma röntgen, továbbá 3 Bemer terápia, ami a gyors sebgyógyulást segíti.

A felsorolt csomag igénybevételének feltétele legalább 8 azonnal terhelhető implantátum megvásárlása, ami így 145 000 Ft helyett csupán 125 000 Ft-ba kerül.