Mentő Barbie autó az apró doktornőknek

Barbie autó

Categories :
Címkék:

Tévhit, hogy csak a kisfiúk szeretik a verdákat, ugyanis a kislányok szintén imádnak egy-egy példánnyal, úgymond száguldozni. Például, ha van a birtokukban egy Barbie autó, a barátnőikkel remekül elszórakozhatnak.

Amennyiben ez éppen mentőautó, akkor siethetnek a betegek megmentésére, méghozzá úgy, hogy végig szól a sziréna. A jatekotthon.hu webáruházból megvásárolható mentő Barbie autó színpompás modell, a hátulján található kar felhúzásával pedig egyszerűen és gyorsan kórházzá alakítható. Ekkor a kis doktornők gyakorolhatják az életmentést, a gyógyítást. A kocsi jobb oldalán sürgősségi esetekhez és kivizsgálásokhoz felszerelt vizsgálószoba fedezhető fel. Számtalan orvosi műszer, felszerelés is megtalálható a szettben, úgyhogy minden beteg megkaphatja a szükséges szakorvosi segítséget.

A mentő Barbie autó ideális ajándék bármilyen ünnepre, a karácsony napjai például eredményes gyógyítással telhetnek, ha a fenyőfa alatt ezt találja a kislány. Lepje meg gyermekét egy ilyen remek darabbal!