Az automata módon működő kerti öntöző

kerti öntöző

Categories :
Címkék:

Szili Krisztián nevével biztosan megismerkedtek már azok, akik kertépítésen gondolkoznak, modernizálni szeretnék a kertjüket, vagy esetleg egy automata öntözőrendszer telepítését tervezik. A korszerű kerti öntöző profi mestere minden esetben rendelkezésre áll. Akkor is számítani lehet a hozzáértőre, amikor az általa megépített rendszerrel bármiféle gond van.

Garanciális szerelés esetén csak fel kell hívni a kertészt, és ő máris a helyszínre siet, hogy megoldja a gondot. Természetesen egyéb szolgáltatásokért is fel lehet keresni a szakértőt. Nem garanciális javítás esetén is nyugodtan lehet hívni a +36202626258 telefonszámot, hiszen ekkor is tudni fogja a szakember, hogy mi a dolga.

Ha a kerti öntöző rendszert nem Szili Krisztián építette, de a berendezés meghibásodása miatt nem várhat a javítás, nyugodtan igényelhető ez a szolgáltatás. A kerti öntöző esetében például átalakítás is kérhető. Ha a valamilyen átépítés történt a kertben, legyen szó kocsibeálló kialakításáról, sütögető, növényzet elhelyezéséről vagy más módosításról, amihez hozzá kell igazítani a locsolót, a kertész pontosan tudja, hogy mit kell tegyen.

A kerti öntöző bővítésekor is számítani lehet a kertész szakértelmére és tapasztalatára. Abban az esetben, ha egy új területre is szükséges odavezetni a locsolót, ahol eddig nem kellett öntözni, szintén fel lehet keresni a kertmestert.

Kinek a feladata az öntözőrendszer telepítés elvégzése?

Sokan gondolkoznak azon, hogy saját maguk végzik majd el az automata locsolórendszer tervezését és megépítését. Az igazság az, hogy kisebb kertekben lehet, hogy sikerrel jár az ember, azonban egy méretesebb esetében az öntözőrendszer telepítés egy szakember dolga.

Ekkor Szili Krisztián a helyszíni felmérést, a tervezést és a kapcsolattartást is saját maga szereti elvégezni annak érdekében, hogy a teljes procedúra tökéletes legyen. Sőt, az árajánlatot is a mester készíti, ami érthető is, hiszen csakis ekkor lesz átlátható és könnyen értelmezhető az egész.

Általában olyan sok munkája van a kertésznek, hogy gyakorlott telepítő csapattal végzi el már évek óta az öntözőrendszer telepítés munkát. Mennyi ideig is tarthat egy öntözőrendszer telepítés? Nyilván erre a kérdésre nem lehet pontos választ adni. Minden attól függ, hogy mekkora kertről van szó, illetve milyen igényei vannak a megrendelőnek.