Precíz tervezésű kandallók

kandallók

Categories :
Címkék:

Nagyon fontos, hogy az otthonunk fűtőberendezése olyan kialakítású legyen, amivel maximálisan meg vagyunk elégedve. Ha Ön most akarja megvásárolni azokat a szerkezeteket, amelyekkel az otthonát fűtheti, akkor ajánlott szétnéznie a kandallók között, hiszen ezek a modern berendezések nagy hatékonysággal képesek fűteni. A legtöbben úgy gondolják, hogy egy ilyen szerkezetet szinte csak a látvány miatt használnak, legfeljebb a nappaliban üldögélnek mellette a felhasználók, mint a romantikus filmekben.

Viszont érdemes tudni, hogy léteznek olyan kandallók is, amelyek az egész ház központi fűtését képesek ellátni. Ha egy ilyen modell megvétele mellett határoz, akkor hosszú éveken keresztül élvezheti az előnyét. Kiváló minőségű, hazai kandallók megvásárlására nyújt kitűnő lehetőséget a benkel.hu webáruház, hazai alapanyagokból, precíz mérnöki tervezéssel és magas szakmai tapasztalattal legyártott típusokat. Nagyon sokfajta berendezés közül választhatja ki a legjobban megfelelő példányt, de ha nem tudna dönteni, segítséget is kap.

Jó ötlet a sütős vízteres kandalló

Ezek a modellek rendkívül praktikusak, hiszen nemcsak fűtésre használhatóak, hanem sütésre, ételek elkészítésére és melegen tartására is. A sütős vízteres kandalló tűzkamrája fölött egy kiváló hőhasznosító sütő található. Ez 40×30 cm, alatta pedig az étel leégését gátló samott lap került elhelyezésre, ami az elkészült étel hőn tartását is hivatott biztosítani. Szükség esetén, a belső sütődob kihúzásával könnyen kicserélhető.

Tulajdonképpen a sütős vízteres kandalló sütőfeltétje nagyteljesítményű hődobként is szolgál amellett, hogy tésztafélék, húsok, zöldségek elkészítésére alkalmas. Az a legpraktikusabb megoldás, ha a konyha és a nappali közötti válaszfalba kerül beépítésre. Így a sütőajtó a konyha felé, a tűztérajtó pedig a nappali felé nézhet. Rusztikus és minimál front kialakítással egyaránt kérhető ez a kandallótípus a gyártótól. Előbbi íves, kétoldalra nyíló díszített tömör ajtóval, utóbbi nagyméretű üveggel rendelkezik. Több szempontból is jó választás a sütős vízteres kandalló.