Ismerje meg a forradalmi Dyson V11-et!

Dyson V11

Categories :
Címkék:

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez az első számú háztartási porszívó márka azokban az országokban, ahol forgalmazzák a termékeit. A Dyson V11 sorozat a korábbi modellek kialakításán alapul, néhány új funkcióval bővülve. A stílusos megjelenésű porszívó felületén egy színes és könnyen leolvasható LCD képernyő is helyet kapott.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a kivitelezés teljesen szimmetrikus, így a Dyson V11 ugyanolyan egyszerűen használható, legyen szó akár bal-, akár jobbkezes személyről. A tulajdonosok 3 teljesítmény beállítás közül választhatnak egyetlen gomb segítségével. Az Auto/Medium üzemmód és a nagynyomatékú tisztítófej párosítása lehetővé teszi a készüléknek, hogy az energiáját automatikusan a padló típusához igazítsa.

A kiegészítők sorában találkozhatunk egy puha és görgős tisztítófejjel, mini motoros szerszámmal és egy gyorsan leoldható puha porkefével. Az új és nagyobb kapacitású Lítium-ion akkumulátor pedig azt jelenti, hogy a Dyson V11 az extra teljesítménye ellenére, akár 60 perces üzemidőre is képes.