Útmutató a megfelelő csomagoló doboz kiválasztásához

csomagküldő doboz

Categories :

A 21. században a vásárlások nagy része az interneten keresztül történik. A különféle csomagküldő dobozok népszerűsége tehát senkinek sem jelent meglepetést. Azonban nem mindegyik eszköz alkalmas a különféle termékek szállítására.

Több szempontot is érdemes figyelembe venned, mielőtt csomagküldő dobozt rendelnél. Mivel a legkelendőbbek a tető-fenék lapolt fajták, ezért érdemes ezekre kitérni. A hagyományos papírdobozokat a legkülönfélébb produktumok küldéséhez, postázásához használják az internetes áruházak.

Az alkalmazásuk igazán egyszerű. Az alul található négy darab fület szükséges behajtani, a rendelkezésre álló csomagoló ragasztó szalaggal leragasztani azokat, és már használatra készen is áll a tartozék. Utolsó lépésként pedig be kell hajtani a tetején a füleket és leragasztani azokat is.

Az egész folyamat egy percig sem tart és megadja a terméknek a szükséges biztonságot. Az előnyök közé sorolható tehát a könnyű alkalmazás, a helytakarékos tárolás, a pénztárcabarát jelleg, a problémamentes egységesíthetés és rakatolhatás, már ami a szállítást illeti.

Természetesen a pozitívumok sorát erősíti még az a tény is, hogy a kellékek gyártásnál választható a hullámpapír fajtája, és nincs szükség egyedi szerszámokra. Nyilván egyes esetekben nem jöhetnek szóba a tető-fenék modellek. Vannak szituációk, amikor nagyon egyedi dobozokra van szükség.

A standard mérettel rendelkezők helyett tanácsos esélyt adni a speciálisabb fajtáknak. A kisiparoseszkoz.hu évek óta foglalkozik az egyedülálló csomagolódobozok gyártásával. A szakemberek a tervezéskor több szempontot is figyelembe vesznek.

Idesorolható például a megfelelő méret garantálása, a tervezett rendelési mennyiség, a matéria minősége, az elengedhetetlen egyedi nyomat biztosítása, illetve ennek a színei. Mivel speciális termékekről van szó, ezért a gyártási idő akár 15 munkanap is lehet. A megrendelés legyártásának idejét mindig a tervezett igény befolyásolja. A nyomtatott, grafikával ellátott dobozok gyártása tart a legtovább.