Látta már ezt a fodrászatot a 7. kerületben?

7. kerületi fodrászat

Categories :

Fodrászhoz nőknek, férfiaknak rendszeresen kell járniuk annak érdekében, hogy a frizurájuk mindig kifogástalan kinézetű lehessen. Ahhoz, hogy jól is érezzék magukat az ott töltött idő alatt, egy kellemes miliőre van szükség és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfiaknak még inkább fontos ez. Budapesten van egy nagyon kedves hangulatú borbélyszalon, az A76, amit feltétlenül meg kell látogatnia Önnek is. Egészen rendhagyó kialakítással rendelkezik ez a férfifodrászat.

Egyfajta gengszterhangulat uralkodik ebben a borbélyszalonban, a vendégeknek szinte egy időutazásban van részük ezen a helyen. A férfifodrászat falain a leghíresebb gengszterfegyverek replikái találhatóak meg, eredeti méretben és súlyban. Miután elkészült az elégedettségre okot adó frizurájuk, a vendégek fotózkodhatnak bármelyik fegyverrel, legyen szó a Thompson gépfegyverről, mini shotgunról, coltról vagy revolverről.

Ráadásul mindezt eredeti gengszterkorszakot idéző környezetben tehetik. Itt megkínálják a vendégeket egy itallal is, whisky, sör és azoknak, akik gépkocsival érkeztek, tea, üdítő, ásványvíz és/vagy kóla áll rendelkezésükre. A hangulatos dekoráció és a kellemes miliő bevonzza a klienseket, de visszatérő vendégekké csak akkor válnak, ha az új frizurájukkal és a szakállukkal is meg vannak elégedve! Jó hír, hogy a szalonban dolgozó borbélyok profik, tőlük nem senki nem távozik elégedetlenül.

Precízen, pontosan, az ügyfél elképzeléseinek tökéletesen megfelelő módon dolgoznak. Szakmai hozzáértésükkel nagyon szép eredményt érnek el, a vendégek legnagyobb megelégedésére. Többen is írják véleményben, hogy pontosan azt kapták a borbély shopban, amit szerettek volna. Budapest szívében található ez a stílusos borbély shop, az Erzsébet körút 16. szám alatt. Foglaljon Ön is időpontot és felejtse el a várakozást! A borbély munkájával garantáltan meg lesz elégedve, hiszen miután átbeszélték, hogy milyen frizurát és/vagy szakállat szeretne, attól kezdve ugyanazt a precíz eredményt kapja minden alkalommal.