Baba bicikli a tanulás első lépéseihez

baba bicikli

Categories :
Címkék:

Annak, aki már tud kerékpározni, nagyon természetesnek tűnik, hogy egyszerre pedálozzon, egyensúlyozzon és még irányítsa is a kétkerekű járgányát. Ugyanakkor a tanulás folyamata mindenkit kihívás elé állít, főleg, ha nem baba bicikli az, amivel elsőre próbálkozik. Egyszerre megtanulni a tekerés és az egyensúlyozás művészetét nem egyszerű dolog.

Bizonyos kor alatt szinte lehetetlen is. Azonban a baba bicikli éppen azért lett megalkotva, hogy a legkisebbek is megtapasztalhassák a bicajozás örömét. Nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen már a 1,5 éves lurkók is el tudják sajátítani, hogy miként lehet vele előre haladni, sőt, valósággal száguldani.

Néha hajmeresztő tud lenni, ahogy a kicsik suhannak a baba bicikli kormányát szorongatva, de egyben büszkeséggel is eltöltheti a szülőket, hogy milyen ügyesek a csemetéik. Ráadásul a baba bicikli még fejlesztő hatással is van a kis tulajdonosokra, akik játszi könnyedséggel fognak majd átszokni a pedálos, nagyfiús vagy nagylányos járgányokra, amikor eljön annak az ideje.