Ermo rövidtárcsa beépített védelemmel

ermo rövidtárcsa

Categories :

A mezőgazdasági munkálatokba nagyon sokan nem látnak bele, illetve nincsenek tisztában azzal, hogy egyes traktor után csatolható szerszámok mire jók. Az Ermo rövidtárcsa nagyon hasznos kellék, hiszen ezzel remekül fel lehet lazítani a talajt.

Az igaz, hogy többnyire minden gazdaságnak más-más módszer jön be a különféle növények termesztésénél, ugyanakkor a fő mozzanatokat mindenki hasonlóképpen csinálja. Az Ermo rövidtárcsa GHIBLI szériájának vannak fix és csukható vázas típusai. A többnyire méretkülönbséggel rendelkező verziók elérhetőek a Pap-Agro Kft. viszonteladónál, aki már sok éve jelen van ezen a piacon. Ha Önnek kisebb-nagyobb parcellái vannak, akkor nagyon jó helyen jár, mert itt meg fogja találni azt az Ermo rövidtárcsa típust, amelyik a gazdaság igényeinek megfelel.

A tárcsalapok átmérője 510mm, ugyanakkor aki szeretné, az kérheti 560mm kivitelben is. Annak függvényében, hogy ki mennyire erős traktorral fogja használni az Ermo rövidtárcsát választhat a 250-600F-ig felszámozott verziók közül.