Fontos kiegészítő egység az Evak DPC-10 kapcsoló

Evak DPC-10

Categories :
Címkék:

Egyszerűen és biztonságosan akarjuk megoldani az öntözést vagy a lakás vízellátását? Ebben az esetben vannak olyan egyedi megoldások, amelyek hasznos segítséget tudnak nyújtani. Az Evak DPC-10 digitális nyomáskapcsoló berendezéssel nagyban megkönnyíthetjük a dolgunkat. A szerkezet egyszerűen programozható és gyorsan üzembe állítható. Az interneten minden hasznos információ megtalálhat ezen cél érdekében.

A készülék több szerepet lát el egyszerre, ugyanis kapcsoló mivoltán túl, még mérőóraként is funkcionál és megelőzi a szárazon futást. Az Evak DPC-10 1 év garanciaidővel van ellátva. A szivattyuszaki.hu oldalon kedvező ár-érték arányban lehet megrendelni.

Nagyon hasznos kiegészítője szivattyúrendszereknek, aminek segítségével gazdaságosan, valamint kiemelkedő hatékonysággal oldható meg a vízkitermelés. Az Evak DPC-10 új korszakot nyit ezen a téren. Tapaszaljuk meg a gyakorlatban az előnyeit! Megéri időben összeállítani és letesztelni a szerkezet képességeit, hogy mire eljön az idő, már teljes kapacitással működhessen, nagy terheket levéve a vállunkról.