ISDN GSM adapter kényelmes szolgáltatásokkal

 ISDN GSM adapter

Categories :

Elég nehéz boldogulni manapság egy olyan rendszerrel, ami nem képes fogadni a GSM alapú telefonvonalakat. A mai igényeknek megfelelően, az ilyen elavult rendszerek modernizálásához alkalmas az ISDN GSM adapter. Egyszeri befektetés, amivel jelentősen le lehet faragni a költségekből, továbbá rendkívül hatékony telekommunikációs rendszer alakítható ki a cégen belül.

Az internetkapcsolat azonnali telepítése biztosított az ISDN GSM adapter révén. Olyan kényelmi szolgáltatásokat biztosít, amelyekkel azelőtt még nem találkozhattak a felhasználók.

Ezek közül kiemelkedik a maximális mozgási szabadság biztosítása, hiszen ezáltal a felhasználó akkor is elérhető, hogyha a vezetékes számán keresik, miközben a telephelyen kívül tartózkodik. Amint tudjuk, van élet az irodán túl, ezen kívül rengeteg munka is akad.

Az terepen dolgozó munkatársak folyamatos elérése biztosítható az ISDN GSM adapter beépítésével. A kollégák ugyanazon a telefonszámon érhetik el egymást, ami jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a belsős kommunikációt.