Mennyibe kerül most egy szürkehályog műtét?

szürkehályog műtétek

Categories :

Rossz éjszakai vagy homályos látás, a színek tompává, halvánnyá válása. Ilyen és ehhez hasonló kellemetlen tünetei vannak a szürkehályognak. Előbb-utóbb sajnos a szemünk világa forog kockán, hiszen segítség nélkül a betegség nem szűnik meg magától. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint, a szürkehályog egyetlen kezelési lehetősége a műtét. Nem kell azonban aggódni, hiszen a szóban forgó procedúra alig 10 perces fájdalommentes beavatkozást takar, ami manapság már roppant gyakori rutineljárásnak számít.

Mégis mennyibe kerül mindez? Ha kíváncsi arra, hogy milyen árakon mozognak a szürkehályog műtétek, akkor egyszerűen kattintson a drnagymihaly.hu linkre! A szóban forgó honlapon egyébként mindent megtudhat magáról a betegségről, a műtétről és az azt megelőző vizsgálatokról is. Dr. Nagymihály professzionális szemorvos esetében az első kontrollvizsgálat teljesen költségmentes. Ugyanez a gáláns ajánlat érvényes a lézeres műtét utáni kontrollvizsgálatokra is, amelyekre a beavatkozást követő első évben kerül sor.

A lehetséges költségek természetesen személyre szabhatóak, hiszen, ahogy nincs két egyforma páciens, úgy nincs két egyforma díj sem. Egyébként azok, akik most készülnek alávetni magukat a lézeres szemműtétnek, nagyobb kedvezményben részesülhetnek. A szóban forgó ajánlat egészen pontosan 200 ezer Forint megtakarítást takar. Ahhoz, hogy részesülhessünk ebben a kétségtelenül nagyvonalú ajándékban, néhány adat megadására, illetve az utalványra jogosító kupon letöltésére van csupán szükség.

Azt azonban ne feledjük, hogy a kupon kizárólag a Z FEMTO 7D szemműtét esetében érvényes. A Budai Szemészeti Központban egyébként a fizetési módok is rugalmasak, a betegek bankkártyával és készpénzzel is fizethetnek. Sőt, mivel a magánklinika kapcsolatban áll a legtöbb magyarországi egészségpénztárral, így akár egészségpénztári kártyával is rendezhető a számla. Amennyiben további kérdése van, illetve szeretne időpontot kérni az első vizsgálatra, a drnagymihaly.hu honlapon minden további nélkül megteheti ezt.