Fogpótlás fejlett technikával

fogpótlás

Categories :
Címkék:

Senki nem szeretné úgy leélni a hátralevő életét, hogy takargatnia kell a mosolyát. Ha kellemetlenül szokta érezni magát, amikor mosolyogni kell egy fotóhoz, akkor gondolja át a fogpótlás lehetőségét!

Rengetegféle módszer van arra, hogy újra visszanyerje a régi énjét. A kor az csupán egy szám és erre mindenki akkor jön rá, amikor még idősen is élettel telinek érzi magát. Nagyon sokat dobhat az életszínvonalon az, ha a fogpótlás által valaki új fogazatot kap. A fémmentes porcelánból készült koronák nemcsak szépek, hanem tartósak és esztétikai szempontból is minden elvárásnak megfelelnek. A fém tulajdonságaival megegyező cirkónium-oxid hasonló a fog színéhez, így ez már önmagában előnyt jelent.

Ha szeretne néhány ezzel a fogpótlás eljárásmóddal készült munkát látni, akkor előtte-utána fotókat nézegethet a dentalcenterkelemen.hu internetes felületen. Ha korábban már volt fémből készült híd vagy korona a szájában, akkor ne féljen, mert az említett típus nem fog el színeződni, mint a rég! Aki szeretne jó kezekbe kerülni, annak mindenképpen a Relax Dental Center klinikát ajánljuk!