A védősisak alapvető védelmi eszköz

védősisak

Categories :
Címkék:

Bizonyára mindenki jót mosolyog, mikor tisztségviselőket, magas rangú politikusokat lát építkezést megtekinteni és a szép ruha, öltöny fölött ott a mellény, a sisak.

Hiába megmosolyogtató, bizonyos helyekre védősisak nélkül be sem tehetjük a lábunkat, hiszen a fej védelme alapvető minden ilyen helyzetben. Bizony még fontosabb annak, aki nap mint nap verejtékes munkával tevékenykedik ilyen közegben.

A munkavédelmi előírások szerencsére megkövetelik a védősisak használatát, amelyekből rengeteg fajtát megkülönböztetünk attól függően, milyen körülmények között használjuk. Alapvetően azonban azokat a darabokat érdemes keresni, amelyek az összes előírásnak megfelelnek, azon túl pedig bizonyos extra kényelmi vagy egyéb kiegészítő védelmi funkcióval is rendelkeznek.

A védősisak tartalmazhat cserélhető izzadságszalagot, izzadságbetétet, fülhallgatót. Csatlakoztatható hozzá szemellenző, tarkóvédő, arcvédő és hasonlók. Webshopunkban érdemes szétnézni, mivel még sok egyéb védelemmel kapcsolatos termékeket is találhatnak az ügyfeleink.