Buborékos szolár medencetakaró

medence

Categories :
Címkék:

Miután megépült, illetve elkészült a kültéri medence és fel lett töltve vízzel, a egyik következő kérdés a víz optimális hőmérsékletének elérése és megtartása. Ez részben a külső időjárási viszonyok függvénye is, de a www.medencediszkont.hu termékpalettáján kapható buborékos szolár fólia is segíthet a napközben elért vízhőmérséklet megmaradásában.

Minden típusú és alakú medencéhez megfelel. A lényege az, hogy a levegővel bélelt buborékos fólia nem engedi lehűlni a nappal elért hőfokot és a vízben lévő klór kipárolgását is lassítja.

Az éjszakák mindig hidegebbek mint a nappalok, kivéve egy viszonylag rövid nyári időszakot. A www.medencediszkont.hu takarófólia természetesen a szennyeződésektől is véd, de elsődleges feladata inkább a víz hőfokának megtartása. Aki napközben úszni vagy csak hűsölni szeretne, jobb a hidegebb víz, de azért nem árt, ha eléri a 23-25 fokot.

Ehhez pedig fontos a medence éjszakai hőtakarása. A kipárolgás csökkenésének köszönhetően, a vegyszert sem kell folyton pótolni, ami anyagi és környezeti szempontból egyaránt lényeges. A www.medencediszkont.hu weboldalon kapható fólia élettartama 3-4 év.