Kislány futóbicikli szép színekben

kislány futóbicikli

Categories :

Nem okoz gondot az otthoni összeszerelés! Az újonnan rendelt kislány futóbicikli 95% összeszereltséggel érkezik meg az új tulajdonosához, persze az ahhoz tartozó egyetlen szerszámot a csomagban elhelyezik, így a végleges összeállítás pár percet igényel.

A legvagányabb, legcsajosabb színekben érhetőek el a bababika.hu oldalon, találni rózsaszín, lila, piros modelleket is. Mindegyik vízlepergetős üléssel rendelkezik, ennek köszönhetően nem szívja magába sem az esővizet, sem az izzadtságot. Az ülésmagassága kézzel is könnyedén állítható, így a gyerkőc nagyjából 1 éves korától egészen 4 éves koráig tudja használni.

A biztonságukra ügyelve került a bringa kormányára védőszivacs és csúszásgátló markolat, valamint biztonsági kormányrögzítőt is kapott. A gördülékeny utazást pedig a defektmentes kerekek biztosítják. A súlyát tekintve 2,6 kg. Fontos szempont lehet, hogy az oldalon 4000 Ft fölött ingyenes a kiszállítás, így egy ilyen eszköz vásárlásakor csak a kislány futóbicikli árát kell kifizetni.