Könnyen mozgatható a Kamado Joe Junior

Kamado Joe Junior

Categories :

A BBQ készítés egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Amennyiben mi is rákaptunk ennek az ételkülönlegességnek az ízvilágára és minél gyakrabban akarjuk érezni kiváló minőségben, akkor a Kamado Joe Junior képességeit kötelezően használjuk ki!

Első osztályú termékkategóriáról van szó, amit nemcsak a medencés partik esetében lehet az előnyünkre fordítani, hanem olyankor is, amikor szeretnénk egy kicsit kimozdulni a családdal, barátokkal egy távolabbi, de természetes környezetbe. A Kamado Joe Junior grill kerámiából készül, ami kiváló hőtartást és elosztást tesz lehetővé.

Súlya mindösszesen 30 kilogramm, így nem okoz nagy terhelést és a szállítása sem jelenthet problémát. Beépíthető hőmérővel van felszerelve, valamint a deflektor követ, piszkavasat, rácskímélő csipeszt, öntöttvas kéményt és felhajtható rácsot foglalja magába a Kamado Joe Junior szett. Sok éven át ellátja a feladatát, minden felmerülő probléma nélkül. Két fogóval ellátott tartó állványra helyezhető, aminél a mozgatása is egyszerű.