Ha már női hosszúszárú csizma, akkor legyen színes!

női hosszúszárú csizma

Categories :

Mi az, ami egyszerre szexi, elegáns és kényelmes? Ha egy női hosszúszárú csizma képe jött elő, akkor eltaláltad! A tél közeledésével egyre többször ébredünk ködös reggelre, ahol az embernek élni sincs kedve, nemhogy dolgozni menni. Ilyenkor lehet, hogy előveszed a szokásos farmert és az edzőcipőt, majd elindulsz az autóval.

Miért ne dobnád fel a napodat? Sok szakértő biztosra állítja, hogy a jó kedv bizony fejben dől el, úgyhogy a gondolataid is hozzájárulnak a napod alakulásához. Amennyiben úgy teszed ki a lábad a lakásból, hogy szépnek, frissnek és boldognak érzed magad, akkor jöhet bármilyen nehézség, megbirkózol majd vele. A téli hónapokban nemcsak a fekete jöhet szóba, nyugodtan próbáld ki a színes ruhák erejét is!

Egy piros női hosszúszárú csizma tökéletesen illeszkedik a piros rúzshoz és a piros táskához, úgyhogy a jókedv máris garantálva van. Ha pedig valakinek nem tetszik, hogy fel mered vállalni a színeket télen is, akkor inkább ne nézzen rád. A piros mellett, bármilyen más színt is kipróbálhatsz.