Mit kínál a fonyódi szállás?

fonyódi szállás

Categories :

Egyáltalán nem meglepő, hogy a magyarok és a külföldiek körében annyira felkapott a Balaton, mint nyaralási célpont. Aki a Sunset Resort mellett dönt, maximálisan ki tudja élvezni a vízpart közelséget a fonyódi szállás apartmanházban, ami maximálisan megfelel a vendégek igényeinek. Egy igazán egyedi és meglepő megoldás, hogy a nyaralni vágyó személyeknek nem kell a tárgyaikat hosszasan cipelniük, hiszen azokat könnyen elérik a bérelt szálláson, ami közel van a Balatonhoz.

A fonyódi szállás a tökéletes választás azoknak, akik a kedvenc négylábújukkal szeretnének egy kicsit kikapcsolódni. A híres fonyódi kutyás strand alig negyed órára van a Sunset Resort-tól. Ami pedig igazán jó hír, hogy az apartmanház maximális hangsúlyt fektet a szeretett állatokkal érkező vendégekre.

A fonyódi szállás lefoglalásakor szükséges megjegyezni, hogy kutyával érkezik az ember. Ekkor a különleges kutyás bekészítéseket ki lehet élvezni. Természetesen a szállás beválik kicsiknek és nagyoknak, egyedülállóknak, pároknak és családoknak egyaránt. A fonyódi szállás kertje is említést érdemel, hiszen itt petanque, minigolf pálya és sütögetésre alkalmas helyek várnak mindenkit.