Szafi édesítő cukor helyett

szafi édesítő

Categories :

Sajnos hazánkban is egyre több a diabéteszes, ez lassan már népbetegségnek nevezhető, így a lakosság egy eléggé nagy hányada kénytelen a szokásostól eltérő étrendet betartani. A cukorbetegség sokkal bonyolultabb annál, minthogy nem szabad fehér cukorral készült ételeket fogyasztani, de azért erről az ízről nem kell lemondanunk, a Szafi édesítő például teljesen mentes a mellékízektől.

Ha ezt használjuk, észre sem vesszük, hogy nem a hagyományos cukrot tettük az ételbe. Tulajdonképpen ez egy eritrit alapú édesítőszer, steviával erősítve, viszont ennek a jellegzetes íze nem érezhető rajta. Négyszer erősebb a Szafi édesítő a hagyományos fehér cukornál, a glikémiás indexe pedig 0.

Egyáltalán nem emeli meg a vércukorszintet, tehát optimális választás a diabéteszes személyeknek, illetve az egészséges táplálkozást előnyben részesítőknek egyaránt. Teljesen kiváltható a hagyományos cukor a Szafi édesítő használatával, bár tény, hogy több pénzbe kerül, azonban az egészségünk vagy a cukorszintünk normál értéken tartásához nélkülözhetetlen.