Gyantamelegítő és más, szőrös problémák

gyantamelegítő

Categories :

Az aktuális fogyasztó társadalom azt írja elő, hogy a nőknek figyelniük kell a testszőrre és inkább a puha, sima testrészeket részesítsék előnyben. Természetesen azokat sem kell elítélni, akik inkább a gyantamelegítő helyett, büszkén felemelik a karjukat és nem szégyellik, ha kitekint egy kis pamacs.

Lényegében semmi közünk a másik életéhez. A divatguruk meg akarják magyarázni, hogy mit szabad és mit nem, ami a lányok éhezéséhez és önsanyargatásához vezet. Bizonyára mindenki vágta már meg magát a borotvával vagy ordított teljes erejéből az első gyantázás után. Mit mondanak erre az emberek? Hogy a szépségért szenvedni kell. Innentől kezdve csak azt kell magunktól megkérdezni, hogy milyen áron vállaljuk ezt a szenvedést?

Lehet, hogy megszoktuk a selymes testet és már a gyantamelegítő is a barátunknak számít, de az is lehet, hogy egyre kevésbé érdekel a szőrös láb létezése. Az a legjobb, ha nem foglalkozunk az aktuális divattal, az emberek elvárásával, hanem inkább a saját érdekeinket tesszük első helyre.