Átlátszó és színes ragasztópisztoly betét

ragasztópisztoly betét

Categories :

Otthon gyakran előfordul, hogy meg kell javítani valamilyen tárgyat, felragasztani bizonyos elemeket vagy egyes részeket összeilleszteni, hogy azok esztétikusan nézzenek ki. A ragasztópisztoly betét a különféle anyagok ragasztására lett tervezve. Ez a hasznos kis kellék meglehetősen univerzális, mert általános használatra készült.

A legkeresettebb fajtája az átlátszó, mert így az elemek illesztései a lehető legkevésbé látszanak. Viszont léteznek színes utántöltők is, amelyekhez a gyártók esetenként csillámot is hozzáadnak. Ezzel érdekes dekorációkat hozhatunk létre, ha például a karácsonyfára díszeket készítünk. A ragasztópisztoly betétek általában szagtalanok. A hosszúkás, hajlékony, leggyakrabban 150-200 mm hosszú rudak különböző márkájú ragasztópisztolyokhoz igazodnak.

Működési elvük egyszerű. A pisztolyba helyezve megfelelő hőmérsékletre kell melegíteni, majd gyorsan össze kell illeszteni a ragasztott elemeket. A ragasztópisztoly betét kiválasztásakor figyelni kell a támogatott átmérőre és az üzemi hőmérsékletre.