Öko öblítő a természetes puhaság

öko öblítő

Categories :
Címkék:

Nem állunk már választási kényszer előtt, ha puha ruhákat szeretnénk, de fontos számunkra a környezetvédelem is. Szerencsére már egyikről sem kell lemondanunk. Teljesen természetes alapanyagokból áll az öko öblítő és az előállítása kíméli a környezetet.

A vegyszeres öblítők napi szinten jelentős mennyiségű mérgeket juttatnak az élővizekbe. Azonban a természetes öblítők esetében nemcsak a bennük lévő folyadék bomlik le gyorsan, de a csomagolásuk is könnyedén újrahasznosítható. Az öko öblítők rengeteg illatban kaphatóak, de természetesen teljesen parfümmentes variációja is van. Ezeknek a termékeknek köszönhetően, sokkal könnyebbé válik a vasalás és csökkentik a ruhák elektrosztatikusságát.

Teljesen nyugodtan használhatóak az öko öblítők babaruhákkal együtt is, hiszen mentesek mindenféle allergén anyagtól. Ennek köszönhetően bárki, akinek érzékeny vagy ekcémás a bőre, nyugodtan bevezetheti az életébe ezeket a termékeket. Ugyanúgy használhatóak kézi és gépi mosáshoz is, bármekkora hőfokon és bármilyen anyagú ruhákhoz.