Magabiztosságra nevel a kislány futóbicikli

kislány futóbicikli

Categories :

A tanuló kerékpárokat kifejezetten a kisgyermekeknek tervezték. A legkisebbek már 2 éves kortól közlekedhetnek a kislány futóbicikli változatain, amelyek pedálok nélkül készülnek. A pedál nélküli megközelítés célja, hogy a csöppségek először megtanuljanak kormányozni és egyensúlyozni.

Ahogy az egyensúlyuk stabilabbá és a kormányzásuk pontosabbá válik, nagyobb valószínűséggel tudnak zökkenőmentesen átállni a hagyományos, pedálos kerékpárra. A kislány futóbicikli előnye, hogy több irányítást biztosít a tulajdonosának. Mivel a lábak ezeken ülve is a földön maradnak, így a garantált stabilitás érzésével együtt ismerkedhetnek meg a kerékpározás világával. Ezeket a modelleket úgy tervezték, hogy a kicsik biztonságban és nyugalomban érezzék magukat, miközben megkönnyítik számukra a vezetést.

A kétkerekű alacsonyan van a talajhoz képest és ez sokkal kevésbé ijesztővé teheti az eséseket is. A kis hercegnők nagyon gyorsan megtanulják a kislány futóbicikli használatát, ami pozitív érzéssel, önbizalommal és magabiztossággal tölti el őket.