Kültéri izzósor a téli hónapokra

kültéri izzósor

Categories :

A karácsony mindjárt itt van és a szívünk mellett, a lakásunkat is szeretjük ilyenkor ünnepi díszbe öltöztetni. A kültéri izzósor az évnek ebben a periódusában különösen népszerű terméke a boltoknak.

Persze ahhoz, hogy egy izzósor a várt hatást hozza és ne menjen tönkre hamar, érdemes megbízható helyről beszerezni. A hasznos-holmik.hu webáruházban rengeteg csodás termék kapható ebben a kategóriában. Nagyon jó választásnak tűnnek a LED-es, különféle színű változatok, amelyek hosszú élettartamúak, energiatakarékosak és szívet melengető látványt nyújtanak. A kültéri izzósor a webshopban elérhető meleg és hideg fehér, valamint színes megoldásokban.

A több száz LED-es jégcsap fényfüggöny például egészen elképesztő látványt nyújt. Használható kül- és beltéren, ablakba, korlátra, ereszcsatornára rögzítve. A 750-es LED-es kültéri izzósor 8 féle világítási móddal, időzítővel a karácsonyi dekoráció sztárja lesz. Az izzósor megjegyzi az utolsó világítási módot, így bekapcsoláskor ugyanúgy fog világítani.