Jóga matrac kezdőknek és haladóknak

jóga matrac

Categories :
Címkék:

A talajgyakorlatok egészen addig tűnnek könnyűnek, amíg kipróbáljuk. Nem véletlen, hogy a teljesen kezdőknek legalább 4 milliméter vastag jóga matrac használata ajánlott, feltéve, hogy nem akarnak lila foltokkal ébredni másnap. Vásárlás előtt arra is érdemes figyelni, hogy milyen típusú mozdulatokat fogunk végezni, mivel bizonyos helyzetekben a csúszásgátló is nagyon fontos szempontnak számít.

Vannak olyan jóga matracok, amelyeknek csak az egyik oldalát lehet használni, de olyanok is akadnak, amelyeket megfordíthatjuk. Amennyiben nemcsak matracra vágyunk, hanem tökéletes kiegészítőt keresünk a bonyolultabb mozdulatok elvégzéséhez, akkor válasszunk minőségi jóga matracot!

A természetes gumiból készült termékek környezetbarátnak számítanak, ezt a szempontot is vegyük figyelembe a választás előtt! Ha pedig megtaláltuk a megfelelőt, akkor élvezzük ki a mozgással járó örömöket, miközben végig kényelmesen és hatékonyan tudunk dolgozni! Ne feledjük, hogy a jóga nemcsak sport, hanem egy új és egészséges életmód!