A MOL kézfertőtlenítő rendkívül hatékony

MOL kézfertőtlenítő

Categories :

A környezet fertőtlenítésére számos esetben szükség lehet, legyen szó tárgyakról vagy személyekről és az azok által viselt holmikról. A MOL kézfertőtlenítő készítmény nemcsak az általános esetekben jelent megoldást, hanem akkor is, amikor a gépjárműveken elvégzett olajcsere vagy gumiabroncs felhelyezése volt soron és a kéz kisebb vagy nagyobb mértékben beszennyeződött.

A MOL kézfertőtlenítő gél közvetlenül és hígítás nélkül használható a bőrfelületen, hatásos gombák, baktériumok és különféle vírusok ellen. A használatával megoldható a higiénés tisztítás öblítés nélkül. Előnye, hogy még gyakori használat mellett sem szárítja ki a bőrt és nem okoz irritációt. Az egyszeri adag 5 ml, ezt egyenletesen szét kell dörzsölni.

A gombásodás és a bakteriális fertőzések elkerülése érdekében, elegendő 30 másodpercig, a vírusok elleni harcban pedig 1 percig alkalmazni, olyan módon, hogy a bőrfelület maradjon folyamatosan nedvesített. A MOL kézfertőtlenítő egyszerű, megbízható és gyors alternatívát szavatol.