Borotválkozás utáni balzsam megújult formulával

borotválkozás utáni balzsam

Categories :

Megvan az az érzés, amikor a bőr a borotválkozás után szúr, ég és viszket? Nos, ez bármelyik testrészen igen kellemetlen, sőt, olykor fájdalmas tud lenni, az arcon pedig kifejezetten gyötrelmes. Egy kímélő és ápoló borotválkozás utáni balzsam esetében ezt minimálisra csökkenthetjük, sőt, akár meg is szüntethetjük.

A drogériák polcain temérdek bódító illatú borotválkozás utáni termék kapható, azonban ezek a legtöbb esetben valóban illatosak, de sajnos csípnek, marnak is. Ezt az érzést a termékekben található alkoholnak és egyéb mesterséges anyagoknak „köszönhetik” a felhasználók. Szerencsére van olyan borotválkozás utáni balzsam is, ami finom, férfias illatú, mégis valódi felüdülés a bőrnek.

A leborotvált bőr azonnal megnyugszik, nem alakulnak ki rajta vörös vagy száraz foltok, pattanások. A HerbArting borotválkozás utáni balzsam ráadásul megújult formulával kerül a vásárlókhoz, ami nem mást jelent, mint az, hogy mostantól bio uborka-kivonatot is tartalmaz, ami rendkívül gazdag vitaminokban és nyomelemekben, így remekül hidratál.