A propoliszos méz gyerekeknek kitűnő

propoliszos méz

Categories :

Természetes immunerősítőt keres a téli hónapokra? A propolisz az egyik legerősebb természetes antibiotikum, ezért jó választás a propoliszos méz. A propoliszt a méhek gondosan kiválasztott növényi gyanták és méhviasz keverésével állítják elő, a kaptár egészségének megőrzése érdekében.

Távol tartják vele a kórokozókat, a baktériumokat és a penészt. A propoliszos méz gyerekeknek is nyugodtan beilleszthető az étrendjükbe. A természetes édes íze mellett, számos egészségügyi előnyt kínál. A propolisz, amit a méhek gyűjtenek és használnak a kaptárjuk védelmére, rendkívül gazdag bioaktív anyagokban, mint például flavonoidok és fenolsavak.

Ezekről tudni kell, hogy erősítik az immunrendszert és segítenek megelőzni vagy csökkenteni a gyulladásokat. Emellett antibakteriális és gombaellenes hatásai révén hozzájárulhat a kórokozók elleni védelemhez is. A propoliszos méz gyerekeknek 1 éves kor alatt semmiképp nem ajánlott! Mielőtt bármilyen új táplálékot bevezetne csemetéje étrendjébe, célszerű konzultálni egészségügyi szakemberrel.

A propoliszos méz gyerekeknek nyugodtan adható

A készítmény egyre növekvő népszerűségnek örvend az egészségtudatos szülők körében, akik szeretnék csemetéik immunrendszerét természetes módon erősíteni. A propoliszos méz gyerekeknek tökéletes választás lehet egész évben. A kicsik gyakran ki vannak téve a különböző betegségeknek az iskolában vagy az óvodában, így a rendszeres bevitele elengedhetetlen. A magas vitamin- és ásványi anyag tartalma hozzájárulhat az általános jó egészségi állapot fenntartásához.

Az emberek már az ókorban használták például fertőtlenítőként. C-, E-, B- vitamint, antioxidáns hatású polifenolokat és flavonoidokat tartalmaz, emellett olyan ásványi anyagokat, mint a kálium, magnézium vagy a cink. Csökkenti a gyulladást, baktérium- és gombaölő hatású, elősegíti a bőrbetegségek gyógyulását is.

A propoliszos méz gyerekeknek külsőleg alkalmazva segíthet a sebek gyógyulási folyamatának felgyorsításában és különböző bőrpanaszok enyhítésében. Serkentheti a sejtek regenerálódását, így az epidermisz gyorsabban visszanyerheti az egészséges állapotát.

A propoliszos méz nem okoz csalódást

A benne lévő antioxidáns vegyületek támogatják a szervezetet a védekezésben a szabadgyökökkel szemben, ezáltal hozzájárulhatnak az öregedési folyamatok lassításához és a sejtek védelméhez. A propoliszos méz könnyen beilleszthető a mindennapokba.

Reggelente egy kanál méz hozzáadása a reggelihez, például joghurthoz vagy gabonapehelyhez, gyors és ízletes módja lehet annak, hogy maximálisan kiélvezhesse a jótékony hatásait. A természetes egészségmegőrzés és az általános jó közérzet fenntartása szempontjából is kiváló választásnak bizonyul. A propolisz íze nem túl kellemes, ezért ajánlott tinktúra, tabletta vagy a propoliszos méz formájában fogyasztani. A propoliszos repceméz a méz és a propolisz tinktúra keveréke.

A repce krémméz selymessége, íze dominál, mégis megtalálhatóak benne a propolisz jótékony összetevői. A propoliszt egyre több iparág használja, legyen szó gyógyászati vagy kozmetikai termékekről. Ennek oka, hogy rendkívül tápláló és gyulladáscsökkentő hatású, ezáltal ideális összetevő a különböző bőrápolási termékekben.

A gesztenyeméz igazi vitaminbomba

A különleges és finom ízvilága mellett, számtalan egészségügyi előnnyel rendelkezik. A gesztenyeméz nagyon népszerű napjainkban, hiszen sokan döntenek úgy, hogy a természetes készítményeket választják az egészségük támogatására. Az ízében édes és enyhén fás jegyek keverednek, így bármilyen étel vagy ital esetén jó döntésnek bizonyul.

Ez a méz nemcsak ízletes, hanem tápláló összetevőkben is gazdag. Kiemelkedően magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, sőt, antioxidánsokban is bővelkedik. Az állandó fogyasztása segíthet javítani az általános közérzetet és növelni az energiaszintet, miközben védi a szervezetet.

A gesztenyeméz a hazai termelők széleskörű kínálatában is fellelhető. Ha megbízható forrásból szeretne vásárolni, akkor a Beobee méhészet honlapját mindenképp érdemes felkeresni! A produktumok egytől-egyig minőségiek, így biztos lehet abban, hogy azt kapja a pénzéért, amit elvár. Rendelje még ma és élvezze azokat a pozitívumokat, amiket nap mint kínál!