Normoxil komplex készítmény

normoxil

Categories :
Címkék:

Ha az emberi test valami miatt hiányállapotba kerül, az nagyon gyakran megbetegedésbe torkollik. Komplex készítmény a Normoxil tabletta, amit szelén és mio-inozitol alkotnak. Elsősorban a pajzsmirigy megfelelő működéséhez fontos ez a két anyag, de a vércukor anyagcserében is fontos szerepet játszanak. Noha naponta csak néhány gramm szükségeltetik belőlük, ami elvileg élelmiszerből pótolható lenne, mégis gyakran alakul ki hiányállapot, aminek az egészség romlása lehet a következménye.

Testünkben bonyolult biokémiai reakciók sokasága történik folyamatosan és egy ideig tolerálható, ha valami hiányzik. De sajnos hosszútávon nem. Az emberek többsége pedig egyáltalán nem étkezik tudatosan, hanem inkább ízek, aromák alapján, de gyakran az ételek ára is döntő szempont a választásnál.

A Normoxil tablettacsomag egy havi adagot tartalmaz, tehát napi 1 szemet kell belőle bevenni ahhoz, hogy a testnek optimális mennyiség meglegyen. A Normoxil értékes anyagai abban az esetben is segítenek megtartani, illetve helyrehozni az egészségünket, ha a táplálékunkból hiányoznak a benne lévő anyagok.