Remek társ a Chipolino futóbicikli

chipolino futóbicikli

Categories :

A gyermekek életében igazán meghatározó élmény, amikor megkapják az első kerékpárjukat. Ez nemcsak egy remek szabadidős tevékeny, de hosszabb távon megismerteti és megszereteti a sportot már korai életkorban. A Chipolino futóbicikli elképesztő élményt képes okozni a kicsiknek.

Ennek köszönhetően fokozatosan megtapasztalhatják azt, hogy biztonságban érezzék magukat a jövőben is a kerékpáron. Kifejezetten csapatépítő hatása lehet annak, ha a kezdeti tanuló lépések után már a barátaikkal csoportosan szelik az utakat. A Chipolino futóbicikli nagymértékben fejleszti az egyensúlyérzéket és a lendület kezelést is. Már 2 éves kortól is el lehet kezdeni bevezetni, csodálatos közös program az egész családnak nyomon követni a fejlődést.

Mivel a Chipolino futóbicikli kellemesen kialakított puha ülése viszonylag széles skálán állítható, így idősebbek is használhatják. Kifejezetten könnyű vázának köszönhetően, nemcsak a mozgást könnyíti meg, hanem a szülőknek is segítség, ha esetleg lépcsőzéskor fel kellene emelni.