Kamerarendszer kiépítése a biztonságos életért

kamerarendszer kiépítése

Categories :

A mai modern nagyfelbontású megfigyelő rendszerek sikereit megtapasztalva, egyre nagyobb igény és kereslet mutatkozik ezen biztonsági rendszerek után, az élet minden területén, úgy az ipar, mint a oktatás, a kereskedelem és a szolgáltató szektor területein egyaránt. A kamerarendszer kiépítése bármekkora alapterületű ingatlan esetében kivitelezhető.

Elsődleges célja, hogy míg nem tartózkodik az otthonában, a vállalkozásában, addig minden megfigyelt terület rögzítésre kerüljön. Ideális megoldás családi házak, irodák, üzletek, raktárak, vendéglátó egységek, telephelyek, ahol fontos, hogy a távolabbi arc, illetve rendszám is értékelhető legyen.

A kamerarendszer kiépítése során nagyfelbontású digitális kamerákat alkalmaznak, amelyek különféle tárolókra (merevlemez, SD kártya stb.) rögzítik a felvételeket. Ezek bármilyen eszközről bármikor megnézhetőek. Nagy előnye, hogy elrettentő hatása van, teljes sötétségben is kiváló minőségű képeket, videókat készít. A kamerarendszer kiépítése minden háztartás, illetve cég esetében tökéletes megoldás a vagyon védelmére.