Nem károsítja a fogakat a fogfehérítés és fogkőlevétel

fogfehérítés és fogkőlevétel

Categories :

Ma már léteznek professzionális fogászati eljárások, amelyek segítenek helyreállítani a mosolyunk esztétikus megjelenését. Sokan szeretnék visszaállítani a fogaik vonzerejét és fehérségét. A fogfehérítés és fogkőlevétel segít, hogy jól érezzük magunkat és megőrizzük az imidzsünket. A Beyond fogfehérítő rendszer segíthet a probléma szakszerű megoldásában.

Ez a technológia biztonságos és kíméletes a fogak egészsége szempontjából. A vele végzett fogfehérítés és fogkőlevétel lehetővé teszi, hogy a fogsor színét több árnyalattal megváltoztassuk. Ez a módszer hideg fogfehérítést foglal magába. A hidegfény sugárzása ártalmatlan és nincs romboló hatása a fogak kémiai szerkezetére. Ebben az esetben a nem kívánt pigmentációt a karbamid-peroxid segítségével lesznek eltávolítva, ami a fogakra felvitt gél fő hatóanyaga.

A professzionális rendszer számos előnnyel jár. A hidegfénynek való kitettség nem melegíti a fogakat és nem károsítja a páciens fogzománcát. A Beyond fogfehérítés és fogkőlevétel fájdalommentes és nem igényel érzéstelenítést.