Milyen helyzetekben vethető be a rézsűkasza?

rézsűkasza

Categories :
Címkék:
A kommunális területek tisztítása, ápolása, a nem kívánatos gazoktól való megszabadulás a megfelelő szerszámok hiányában igazán nehéz feladat. A felkészültebbek a rézsűkasza használata mellett döntenek, hiszen tudják, hogy sokkal hatékonyabb így az árkok, rézsűk, útmenti területek, parkok és egyéb ilyen területek növényzetének a nyírása, mint a sima fűkaszákkal vagy szegélynyírókkal.
Természetesen a rézsűkasza professzionális felhasználásra lett kitalálva, ezért egy kisebb kertbe, zöld területre nem fog beválni, hiszen oda már túlságosan nagy teljesítményt biztosít, arról nem is beszélve, hogy a megszokottnál nagyobb a helyigénye.

A Penda oldalon kapható EXPERT SHARK rézsűkasza a különféle késekkel és kalapácsokkal szerelt zúzófejekkel fűnyírásra, gyomos és bozótos területek szárzúzására, az ágvágó fejekkel sövénynyírásra, bozótirtásra és űrszelvényezésre tökéletesen beválik. De melyiket érdemes megvenni? Nagyon sok minden függ a mérettől, a hosszúságtól. A rézsűkasza típusának nevében az első számcsoport a gém legnagyobb kinyúlására utal, a traktor középvonalától számítva.