A szertartásvezető a szerelmespárról beszél

szertartásvezető

Categories :

Mi a különbség szertartás és szertartás között? Az anyakönyvvezető a szerelmespárhoz beszél, a szertartásvezető azonban róluk mondja el a gondolatait. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy százszor felolvasott beszédet hallunk, ami teljesen általános információkat tartalmaz, vagy inkább a mi életünkből merítik a történetet.

Sok pár úgy van vele, hogy túl akar lenni a ceremónián és inkább magára az étkezésre és a táncra koncentrál. Két ember közös élete azonban a kimondott igenekkel kezdődik, úgyhogy nem mindegy, hogy kit bízunk meg vele. Tény, hogy ezáltal egy kicsit többet kell rászánnunk a beszédre, azonban biztosan nem fogjuk megbánni.

Életünk legfontosabb napján minden rólunk fog szólni és nem fogunk gondolatban sem máshol járni, hiszen rólunk fog beszélni a szertartásvezető. Innentől kezdve csak azt kell eldöntenünk, hogy hol ünnepeljük meg a nagy napot, hiszen nemcsak az anyakönyvi hivatalba jön el, hanem akár a Balaton közepén is elmondja a beszédét. A döntés egyedül rajtunk áll, ha már a mi napunk.