A kannabisz olaj mire jó? Hozzuk a válaszokat.

kannabisz olaj mire jó

Categories :

A kender cseppek nemcsak fontos élelmiszer összetevők, hanem a bőrproblémák egyik kezelési módjai is. Mik ezek pontosan, hogyan nyerik ki és a kannabisz olaj mire jó? Ezek a kérdések már több éve foglalkoztatják az embereket. A termék az Omega-3 és Omega-6 telítetlen zsírsav tartalma miatt, az egyik legértékesebb növényi kivonat.

A benne található zsírsavak esszenciálisak, amelyeket az emberi szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért csak táplálékból nyerhetőek. Az allergiásoknak külön jó hír, hogy hipoallergén és ideális pH-értéket biztosít a bőr számára. De lássuk a kannabisz olaj mire jó még! Ez a növényi olaj nagyon jól felszívódik, így a bőr nem zsírosodik az alkalmazása után.

A kender cseppek harmonizálják a bőrsejteket és kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét. Ugyanakkor segítenek helyreállítani az arcbőr természetes védőrétegét, így növelve a annak ellenálló képességét a környezet negatív hatásaival szemben. Érzékeny és ekcémás bőrre is alkalmasak. Ha Ön is kíváncsi, hogy a kannabisz olaj mire jó, próbálja ki és tapasztalja meg első kézből!