A supinált sportcipő gyógyít és stabilizál

supinált sportcipő

Categories :

Amikor a kisbabák megteszik az első lépteiket, a bokájuk az anatómiai sajátosságuk révén befelé dől, ez pedig rögzülhet is a későbbiekben. Az úgynevezett supinált sportcipő erős kérge megfelelően képes megtartani a bokát, ugyanis a sarokrésze enyhén kifelé dől, ellenirányba tartva ezzel a boka befelé dőlését.

Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor a test súlya a külső talprészre kerül, ami a csípőre róhat terhelést, ezért ez a fajta cipő azoknak a gyermekeknek segíthet, akiknél tényleg hangsúlyos és problémát jelent a boka befelé dőlése. A supinált sportcipő nagy segítséget jelent ennek a kezelésében és megakadályozza a később kialakuló, fájdalommal járó elváltozásokat.

A levendulagyerekcipo.hu minden szezonra kínál kényelmes és divatos lábbelit, a prémiumkategóriás gyártók kizárólag minőségi anyagokkal dolgoznak, így biztosak lehetünk benne, hogy a választott supinált sportcipő tartósan támogatja majd a gyermek egészséges fejlődését. A minták és a színek is kedveznek számukra, így nem lesz nehéz megszeretniük a lábbelit.