Eredményjelző többféle kivitelben

eredményjelző

Categories :
Címkék:

A Sportverzum kínálata minden eszközre kiterjed, amire csak szükség lehet a mozgás és a sportesemények világában. A mérkőzések nyomon követéséhez ajánlott és olykor kötelező is az eredményjelző alkalmazása, amit szintén megtalálunk a webáruházban.

Az univerzális típus 0-99-ig tartó számozást és műanyag lapokat tartalmaz, jelezhető rajta a szerváló fél és a szett száma is. Ideális kézilabda és pingpong meccsekhez. A Salta egyoldalas digitális cseretábla, a LED technológia révén, jól kivehetően szemlélteti a cserejátékosok mezszámát. Újratölthető akkumulátor segítségével működik, ezért ez a típusú eredményjelző különösen gazdaságos és mellette környezetbarát. Ugyanez a verzió kétoldalas kivitelben is elérhető, a hálózati töltő pedig mindkét esetben a csomag részét képezi.

A többfunkciós asztali eredményjelzőt a zsűri, illetve a pálya közelében célszerű elhelyezni. A LED kijelző megfelelő kontrasztot biztosít, így messziről is jól kivehetőek a számok, ezzel segítve a zsűri munkáját és a játékosok, illetve a közönség informálását.