Gyémánt vágókorong a kemény anyagok szabásához

gyémánt vágókorong

Categories :

Amikor sor kerül a különféle felületek burkolására, történjen ez csempelapokkal, vinyl, illetve fa alapanyagokkal, előbb-utóbb ezeket vágni kell. A sorok befejezésénél, egyéb csatlakozásoknál méretpontos alakításra van szükség. A feladat általában nem jelent problémát, ha viszonylag puhább termékekről van szó. Amint előtérbe kerülnek a keményebb burkolóelemek, a gyémánt vágókorong előnyeinek kihasználása máris szóba kerülhet.

Ezen termékkategóriák kínálatában több speciális változat érhető el, ami kellően gyors és precíz vágást tesz lehetővé. Minél vékonyabb a korong, annál kisebb forgácsolódást tesz lehetővé és minimális anyagveszteség mellett végezhető el a munka. A gyémánt vágókorong még a különösen kemény kövekkel is megbirkózik, amilyen a gránit.

Egyedi felépítésének hála, a felülete a nagyobb igénybevétel ellenére is könnyedén lehűl, így megelőzve a túlhevülést és a gyémántszemcsék kiüvegesedését. A gyémánt vágókorong az a termék, amire minden szakembernek szüksége van, mielőtt belevágna a csempézésbe. A burkolatszintezo.hu oldalon elérhető a tökéletes kivitel a kihívások leküzdésére.