Egyedi technikai fejlesztés a Pantech EVO

Pantech EVO

Categories :
Címkék:

Amikor modern tűzterek beszerzéséről és szereléséről van szó, akkor egyértelműen megéri a magas minőséget és kiemelt biztonságot előtérbe helyezni. Erre a célra született meg a Pantech EVO termékkategória. A magas teljesítmény mellett, ami jellemzi, a nagy méretek sem elengedhetetlen meghatározói.

Esetenként elérheti a 2 métert az átmérője. Fontos jellemvonása továbbá, hogy a beltér felé hermetikus elzárással rendelkezik, ezért külső légcsatlakozóval van kiegészítve. Az egyedi üvegezése révén, a Pantech EVO fokozza a látványt, ami a helyiség középpontjává teheti. A hagyományos, nyílt lángú kandallókhoz képest, ez a megoldás sokkal előrébb jár, de a romantikát ugyanúgy biztosítja.

A melegítő hatása sem marad el, tehát miközben sajátos látványt nyújt, a fűtés nyújtotta előnyöket ugyanúgy lehet élvezni. Ez a hatásfoka szintén magas. A Technical egyedi fejlesztésű Pantech EVO tűztere képes legalább 10 órás égési időt biztosítani, a megfelelő körülmények között. Egyedi biztonsági megoldásai csak akkor engedik az ajtó nyitását, amikor az semmilyen veszélyt sem rejt magában.